Dartsmate Elite

169,95

Excl. BTW: 140,45

Excl. BTW:
140,45
Model:
Dartsmate Elite

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Beeldscherm:PKnippert om spelers wissel aan te geven.H CGeeft aan dat een handicap ingevoegd mag worden.LEDS...3 knipperende lichtjes geeft aan welke speler aan de beurt is of welkeeen handicap heeft toegewezen gekregen.LEDS......6 lichtjes geeft aan dat de gemiddeldes gechecked kunnen worden.no drtVerschijnt aan het eind van de leg. Voer het aantal gegooide darts bijuitgooien in.- 3 d1 voor een single dart, twee voor 3 darts en 3 x voor het aantal darts.ncoGeeft aan dat er een ongeldige uitgooi is ingevoerd.ErrEen ongeldige score is ingevoerd.Als meer dan 9 scores zijn ingevoerd in de Add functie.Een score hoger dan 60 is ingevoerd in de Add functie.Speler tegen de Computer - Dartsmate Elite.①Druk op "Mode" tot "PAC" verschijnt dan druk "ENTER".Darts game modes: drt - Slaat gemiddelden op.PAC - Speel tegen computer. (Elite).Prc - genereert random nummers voorSOL - Solo speler. (Dartsmate 3).uitgooi trainen.rnd - selecteert random nummers.②Gebruik de numerieke toetsen om het spel te veranderen. Bv "501" druk "ENTER".③"LEL" is kies niveau door nummer in te toetsen. "1" is makkelijk "8" is moeilijk.④Speler gooit eerst computer is altijd "Away Player" voer score in druk "ENTER".⑤Computer bepaald score na 5 sec. en totaal wordt geladen, voer volgende spelerscore in en ga zo door tot 1 score op nul staat daarna druk "ENTER".Speler tegen Speler.①Druk op "Mode" om gewenste spel in beeld te krijgen daarna druk "ENTER".②Gebruik de numerieke toetsenbord om het soort spel te veranderen.Bv "301" daarna druk "ENTER".③Gebruik de numerieke toetsenbord om het aantal legs binnen een set teveranderen. daarna druk "ENTER".④Indien gewenst druk op "Player" knop om de speler te bepalen die een handicapkrijgt toebedeeld. Daarna druk "H/C" en voer een handicap in door het numerieke toetsenbord te gebruiken.⑤Selecteer eerst gooiende speler door de "Clear" knop te gebruiken.⑥Geef score van 1e speler in door het numerieke toetsenbord te gebruikendaarna druk "ENTER".⑦Ga door met scores invoeren tot dat een speler uitgooit daarna druk "ENTER".⑧Voer het aantal gegooide darts van de laatste beurt in via het numerieketoetsenbord daarna druk "ENTER".⑨Druk "ENTER" om een nieuwe leg te starten.

Opties tijdens het spel.
"Recall"Druk op "Recall" om voorgaande scores te zien. Het spel wordt voortgezet nadatalle scores zijn teruggezien om naar het spel terug te keren voordat alle scoreszijn teruggezien druk "ENTER"."Error"Om laatst ingevoerde score te verwijderen, druk "ENTER" en voer de juiste scorein. Druk "ENTER" om verder te gaan."Averages"Gemiddeldes zijn oproepbaar na een leg, aangegeven door 6 lampjes. Druk"Average" om gemiddelde te zien en aantal darts in laatste leg. Druk een keervoor gemiddelde per dart, druk twee keer voor gemiddelde per beurt, druk eenderde keer voor het aantal gegooide darts."Add"Gebruik "Add" om dart voor dart scores toe te voegen. Druk op "Add" na iedereinvoer. Er wordt een maximum van 9 scores geaccepteerd, maximale score perdart is 60 na afloop druk "ENTER" om je score te zien."Clear"Druk "Clear" om alle ingevoerde scores in de "Add" functie te verwijderen voordatU "ENTER" heeft in gedrukt. Voer juiste scores opnieuw in."Handicap"Als "P" knippert aan het begin van volgende leg druk "Add" om eerder ingevoerdehandicap te activeren

Een electronische dart scorer met vele mogelijkheden. Rekent je gemiddelde uit. Houdt uiteraard de score bij. Met trainingsfaciliteit en handicap mogelijkheden. Mogelijkheid tot fout herstel. Laatste 40 scores terug te lezen. Werkt op lichtnet. Zeer gebruiksvriendelijk. Wordt compleet met montagemateriaal geleverd. Een absoluut top apparaat voor een geweldige prijs. De grote broer van de Dartsmate 3. Deze Dartsmate Elite geeft ook de sets weer op het scherm en met de Elite kan je spelen tegen een computer. Stijlvolle vormgeving. De afmetingen van dit apparaat zijn: 19 cm x 26,5 cm x 3,5 cm. Op dit elektronische apparaat zit na aankoop nog 1 jaar garantie.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder