Over onsHouse of Special Sports is :

De perfecte partner voor de Dartsport en Sportprijzen. Wilt u deskundig Darts kopen, kom dan naar dé "Darts speciaalzaak" in Utrecht.
adres: Adriaen van Ostadelaan 39
3583 AA Utrecht
tel: 030-2516210
info@houseofspecialsports.nl

https://www.facebook.com/martin.boerlijst

https://www.linkedin.com/in/martin-boerlijst-volg-mij-op-twitter-774a0129

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063644287163

Wij bieden een heel breed en diep  assortiment  in onze winkel tegen scherpe prijzen, bestaande uit onder andere:

Darts, Dartsborden, Dartscoreborden, Dartscabinetten, Dartflights, Dartshafts, Dartshirts, Keusport, Biljart, Pool, Snooker, Jeu de Boules, Petanque, Carrom en Sportpijzen, Sportbekers, Medailles, Vaantjes & Sportbeeldjes.

Wij hebben een keur aan producten die, naast ons winkelpand in Utrecht, nu ook via onze online winkel te koop zijn. In het menu op onze vernieuwde webwinkel vindt u een overzicht van al onze producten online. Tevens hebben wij een aanbiedingenpagina, waar u steeds wisselende acties kunt vinden!

Voor vragen kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief en/of aanbiedingen, mail dan naar info@houseofspecialsports.nl .

Parkeren in de buurt kan het eerste uur gratis zijn nl: Rij naar de Jumbo achter het ziekenhuis bij het winkelcentrum Ina Boudier-Bakkerlaan. Binnen 5 minuten lopen van mijn winkel. Ook tussen de studenten flats is zelfs vrij parkeren mogelijk.

https://www.facebook.com/martin.boerlijst      
  

Openingstijden zomerperiode vanaf 16 juli tot en met eind augustus:
Vrijdag: 10.30 uur - 18.00 uur.
Zaterdag: 10.00 uur - 17.00 uur.
Openingstijden kunnen nog wijzigen.